Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňovo-fazolkový salát

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 834 kJ /
438 kcal
Bílkoviny10,88 g
Tuky23,17 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dyňu nakrájame na malé kocôčky 1x1x1 cm. Fazuľku narežeme na kúsky. Krok 2: Na panvici roztopíme maslo a cca 10 min na ňom restujeme fazuľku. Občas premiešame. Krok 3: Pridáme dyňu a opäť 5 min restujeme. Potom dáme do misky, osolíme, okoreníme a necháme vychladnúť. Vychladnuté dáme na niekoľko hodín do chladničky. Krok 4: Do šalátu primiešame na kolieska narezanú cibuľu, olivový olej a citrónovú šťavu. Premiešame. Krok 5: Porcie posypeme slnečnicovými semienkami a sekanou pažitkou.

Zveřejněno 29. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dýňovo-fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Njx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dýňovo-fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Njx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

gustavo.woltmann: Ďakujem. ;-)

Tato kombinace by mě opravdu nenapadla. Dýně a fazole? Ovšem jsem velmi mile překvapen. Zajímavá chuť to je, ale jen v dobrém slova smyslu:-D
Gustavo Woltmann

Suroviny:
dýně, fazolky zelené, máslo, cibule, šťáva citronová, pepř, sůl, semínka slunečnicová, pažitka, olej olivový

Přidat fotografie receptu