Suroviny
Porce: 4 ks o Ø cca 30cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 653 kJ / 3 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,99 g |
| Tuky | 124,25 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 759 mg |
| Sodík | 145 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 455,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frgále z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGOV
Moje poznámka
Frgále z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGOV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 2 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 11 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 11 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 13 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 14 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 17 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 17 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 17 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 17 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 18 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
droždí,
mléko,
máslo,
žloutek,
šťáva citronová,
sůl,
vejce
Komentáře (14)
Pekárnu mám, co bych si já, pravák s pochroumanou pravou rukou bez ní počala!
Něgdo jiný
Běžně zmražuji
Obvykle po jednotlivých porcích (paní casinová nesnáší povidla) Většinou už balené, či vakuované předem zmrazené
Pokud si vzpomenu zavčas, nechám rozmrazit v lednici, či volně v kuchyni
Když je fofr, tak v MW a vlažné jsou OK...
...akorát posypka není chrumkavá
***
Pekárnu nemám
Používám krystalový cukr
No, vlastně peču něco úúúplně jiného, že
https://www.labuznik.cz/recept/kynute-testo-na-buc...