Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelenina zapékaná s červenou kari pastou

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 759 kJ /
898 kcal
Bílkoviny50,43 g
Tuky26,69 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 786 mg
Sodík 414 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy103,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiačky umyjeme a so šupkou nakrájame na polovice. Krok 2: Pridáme na polovice narezaný ružičkový kel. Krok 3: Zeleninu dáme do vymasteného pekáčika. Krok 4: Posypeme na kolieska nakrájaným pórom aj so zelenou časťou. Jemne osolíme. Krok 5: Podlejeme ½ dl vody a zakryté dusíme v rúre na 180°C asi 20 minút. Krok 6: Rozšľaháme vajcia, mlieko, jogurt a kari pastu a zalejeme zeleninu. Krok 7: Pečieme odkryté, kým vajcia nestuhnú. Krok 8: Podávame so zeleninovým šalátom alebo čerstvou zeleninou.

Zveřejněno 2. 10. 2020

Poznámka autorky tejaja

Využívam na takéto jedlá maličké zemiačky do priemeru cca 3 cm. Sú malé, ale chutné. :)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelenina zapékaná s červenou kari pastou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pyGr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelenina zapékaná s červenou kari pastou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pyGr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, kapusta růžičková, pórek, vejce, jogurt, mléko, pasta kari červená, sůl

Přidat fotografie receptu