Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovicka na černém pivu s medovo-horčicovou marinádou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Foxinka Foxinka

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 122 kJ /
507 kcal
Bílkoviny5,72 g
Tuky6,28 g
Vláknina9,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 744 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy91,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme marinádu na maso, bylinky jsou nejlepší čerstvé, posekané. Krok 2: Maso potřeme marinádou a necháme v chladu odpočinout. Mezitím na kostičky pokrájíme cibuli a česnek, dáme na dno pekáčku. Přidáme maso, podlijeme pivem tak, aby maso neplavalo. Krok 3: Dáme péct na 200 stupňů, nebo 180 stupňů na horkovzduch. Přiklopíme a dáme do trouby. Po cca 45 minutách odklopíme, necháme opéct, občas přelijeme maso, případně podlijeme ještě pivem.
Maso se hodí k bramborovým přílohám, my máme nejraději šťouchané brambory přelité sosem.

Zveřejněno 7. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovicka na černém pivu s medovo-horčicovou marinádou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Lon

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovicka na černém pivu s medovo-horčicovou marinádou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Lon

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovice vepřová, cibule, česnek, pivo černé, sůl, pepř, med, hořčice dijonská, olej, bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu