Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí srdíčka v zeleninové omáčce

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 147 kJ /
1 469 kcal
Bílkoviny90,01 g
Tuky112,11 g
Vláknina6,41 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 2,35 g
Sůl6,05 g
Sacharidy23,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srdíčka očistíme, opláchneme a větší překrojíme podélně. Na špeku nakrájeném na kostičky a vyškvařeném opečeme drobně nakrájenou cibuli dozlatova, až do hněda. Krok 2: Přidáme srdíčka a když zbělají, přisypeme kmín, papriku a po zamíchání hořčici. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, jednu okurku, krátce orestujeme a zalijeme vývarem tak 3/4. Krok 3: Dusíme do měkka. V cca 100-150 ml mléka rozmícháme Solamyl a přilijeme ke směsi. Přidáme druhou okurku a krátce povaříme. Dochutíme pepřem, solí a chilli. Podáváme s rýží, klidně i s těstovinami.

Zveřejněno 12. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí srdíčka v zeleninové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NJZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí srdíčka v zeleninové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NJZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
srdce vepřové, cibule, špek, mrkev, petržel, celer, okurky sterilované, vývar, mléko, hořčice, paprika sušená sladká, solamyl, bobkový list, sůl, kmín mletý, pepř, chilli

Přidat fotografie receptu