Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí srdíčka v zeleninové omáčce

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 147 kJ /
1 469 kcal
Bílkoviny90,01 g
Tuky112,11 g
Vláknina6,41 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 2,35 g
Sůl6,05 g
Sacharidy23,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srdíčka očistíme, opláchneme a větší překrojíme podélně. Na špeku nakrájeném na kostičky a vyškvařeném opečeme drobně nakrájenou cibuli dozlatova, až do hněda. Krok 2: Přidáme srdíčka a když zbělají, přisypeme kmín, papriku a po zamíchání hořčici. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, jednu okurku, krátce orestujeme a zalijeme vývarem tak 3/4. Krok 3: Dusíme do měkka. V cca 100-150 ml mléka rozmícháme Solamyl a přilijeme ke směsi. Přidáme druhou okurku a krátce povaříme. Dochutíme pepřem, solí a chilli. Podáváme s rýží, klidně i s těstovinami.

Zveřejněno 12. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Kuřecí srdíčka v zeleninové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NJZ

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Kuřecí srdíčka v zeleninové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NJZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
srdce vepřové, cibule, špek, mrkev, petržel, celer, okurky sterilované, vývar masový, mléko, hořčice, paprika sušená sladká, solamyl, bobkový list, sůl, kmín mletý, pepř, chilli

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu