Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory s čínským zelím a špekáčkem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 777 kJ /
425 kcal
Bílkoviny10,98 g
Tuky0,67 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy87,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troške oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a pridáme na polkolieska narezaný špekáčik. Opäť orestujeme. Krok 2: Vložíme na polovice nakrájané zemiačky (nešúpeme), osolíme, okoreníme a máličko podlejeme vodou. Zakryté dusíme 10-15 min, podľa veľkosti zemiačikov. Nepodlievame veľa, len minimum, aby sa zemiačky nepripálili. Krok 3: Pridáme listy čínskej kapusty a ešte niekoľko minút podusíme, len kým listy nezavädnú.

Zveřejněno 14. 10. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory s čínským zelím a špekáčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kq9Y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory s čínským zelím a špekáčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kq9Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, zelí čínské, špekáček, cibule, olej, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu