Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlový pudink s čokoládou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 589 kJ /
1 575 kcal
Bílkoviny49,50 g
Tuky65,50 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy189,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Orechy nasucho opražíme a zomelieme. Krok 2: Pšeno (jáhly) prelejeme vriacou vodou a necháme odkvapkať. Zalejeme mliekom, pridáme orechy, vanilkový cukor a štipku soli. Varíme 20-25 minút a rozmixujeme (netreba úplne dohladka). Krok 3: Vmiešame nalámanú čokoládu, med a chia semienka a premiešame, aby sa čokoláda rozpustila. Krok 4: Puding dáme do pohárov a necháme v chlade niekoľko hodín postáť. Krok 5: Potom ozdobíme jogurtom a podávame.

Zveřejněno 14. 10. 2020

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Varíme pre planétu. Trocha som ho upravila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlový pudink s čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lrjJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlový pudink s čokoládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lrjJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jáhly, ořechy, mléko, cukr vanilkový, sůl, semínka chia, čokoláda, med, jogurt

Přidat fotografie receptu