Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražma s citrónem, šalvějí a pečeným bramborem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 071 kJ /
256 kcal
Bílkoviny6,92 g
Tuky0,55 g
Vláknina9,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě do poloměkka. Uvařené brambory pokrájíme na silnější kolečka a dáme do zapékací misky. Brambory zakápneme olivovým olejem, přidáme sůl, pepř a větvičku tymiánu. Řádně promícháme. Rajčátka přepůlíme, dáme na brambory a posypeme je cukrem. Krok 2: Pražmu zbavíme šupin a řádně ji očistíme a osušíme. Kůži nařízneme. Celou rybu okořeníme silí a pepřem. Do vnitřku ryby dáme šalvěj a kolečka citronu. Rybu můžeme svázat provázkem. Pražmu položíme na brambory, poklademe plátky másla a dáme péct na 180°C na asi 45 minut.

Zveřejněno 17. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pražma s citrónem, šalvějí a pečeným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/REYz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pražma s citrónem, šalvějí a pečeným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/REYz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pražma, pepř, máslo, šalvěj, citron, brambory, česnek, tymián, rajče, cukr třtinový, olej olivový

Přidat fotografie receptu