Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tarhoňa s medvědím pestem

Tarhoňa je druh těstoviny používané ve slovenské a maďarské kuchyni. Můžeme jí uvařit jako přílohu, nebo z ní připravit samotný oběd. Doba vaření nezabere mnoho času a je chutná. S pestem je to dobý nápad.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 953 kJ /
1 184 kcal
Bílkoviny28,50 g
Tuky51,55 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 584 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy148,54 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté listy medvědího česneku vhodíme do mixéru. Přidáme mandle, parmazán a olivový olej. Vše důkladně rozmixujeme na hladkou pastu a podle chuti osolíme a opepříme. Krok 2: Těstoviny tarhoňa uvaříme podle návodu. Do horkých scezených těstovin vmícháme připravené pesto. Krok 3: Podáváme se strouhaným sýrem.

Zveřejněno 20. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tarhoňa s medvědím pestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RE6z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tarhoňa s medvědím pestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RE6z

Suroviny:
těstoviny, parmazán, list medvědího česneku, mandle loupané, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu