Suroviny
Porce: 15 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 971 kJ / 1 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,16 g |
Tuky | 26,03 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,71 g |
Sacharidy | 281,10 g |
Postup přípravy
Podávám s marmeládou, ale určitě by byly dobré se zelím a nebo samotné (ty jsou taky dobrý).
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové placky s marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yK8g
Moje poznámka
Bramborové placky s marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yK8g
Nejnovější recepty
Nugátové cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
Přidáno před 3 hodinami
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 18 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Edward před 24 minutami
Anglická omáčka
romankrejcik před 56 minutami
Bramboračka č. 3
romankrejcik před 1 hodinou
Švestkový koláč - kynutý hrnkový
Alena Kovarova před 2 hodinami
Bleskové jablkové koblížky s mrkví
Wikki před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Pecka před 2 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Pecka před 3 hodinami
Pařížský salát
Pecka před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pecka před 3 hodinami
Krupičková polévka
vakl1 před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
sýr eidam,
cibule,
tymián,
olej,
marmeláda
Komentáře