Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hustopečský kotouč

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MamlajdaD MamlajdaD

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 553 kJ /
2 283 kcal
Bílkoviny264,33 g
Tuky124,66 g
Vláknina8,94 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,65 g
Sacharidy24,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vykostěný bůček nakrájíme na plát, rozklepeme, potřeme prolisovaným stroužkem česneku, osolíme, vložíme klobásu, zatočíme a upevníme párátky nebo omotáme kuch. provázkem. Kotouč potřeme zbylým lisovaným česnekem (česneku můžeme dát i více) a posypeme kmínem. Krok 2: Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme zatočené maso a za občasného podlévání pečeme v troubě doměkka. Kotouč vyjmeme, šťávu vyrestujeme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, povaříme a šťávu přecedíme na kotouče. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s brambory, k tomu se hodí špenát, nebo i zeleninový salát.

Zveřejněno 30. 10. 2020

Poznámka autorky MamlajdaD

Zdroj Teletext

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hustopečský kotouč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MyQR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hustopečský kotouč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MyQR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Jaromira18: Omylem jsem poslala můj komentík dvakrát, tak to teď jen přepisuji a posilám aspoň pozdrav! :-D ;-) Zdravím! :-K:-K:-K

Jaromira18: Děkuji za pěkný komentář! ;-):-K Opravdu to je dobré a zároveń snadné na přípravu. ;-):-8:-K

:yes:Dobrůtka.

Suroviny:
kost, klobása, česnek, sůl, kmín celý, tuk, cibule, vývar,

Přidat fotografie receptu