Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčková roláda od Ivušky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Foxinka Foxinka

Snadný

Suroviny

Porce: 8 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 709 kJ /
1 365 kcal
Bílkoviny209,20 g
Tuky46,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 621 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy27,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso smíchám se Solamylem, mlékem, osolím a opepřím. Tuto směs nechám do druhého dne odležet v lednici. Krok 2: Potravinovou fólii navlhčím studenou vodou a rozprostřu na ni polovinu masové směsi. Placku potřu hořčicí, pokladu plátky slaniny, přidám párek, rozčtvrcená vejce a okurky. Dle chuti si každý může přidat, co má v roládách rád. Směs pomocí potravinové fólie zabalím a dám na plech. Samozřejmě bez fólie. Stejným způsobem uděláme i druhou roládu. Krok 3: Nakonec obě rolády zakapeme Maggi, podlijeme a pečeme cca 30 minut nejprve zakryté pečícím papírem, poslední půlhodinu bez něj. Roláda je chutná jak teplá, tak i za studena. Přejeme dobrou chuť.

Zveřejněno 3. 11. 2020

Poznámka autorky Foxinka

Přeji dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčková roláda od Ivušky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qy7y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčková roláda od Ivušky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qy7y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
maso vepřové mleté, solamyl, mléko, pepř, hořčice plnotučná, párky, okurka čerstvá, slanina, vejce, maggi

Přidat fotografie receptu