Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně jako přírodní řízek

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie505 kJ /
121 kcal
Bílkoviny0,80 g
Tuky0,10 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy13,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky (cca 1 cm), jemně naklepeme, z obou stran trochu osolíme. V misce smícháme olej, ocet a bylinky. Do směsi přidáme maso, promícháme a necháme pár hodin v chladu uležet, nejlépe přes noc. Krok 2: Na rozpáleném másle osmahneme maso i se šťávou, maso vyndáme na talíř, podlijeme vodou, necháme projít varem a šťávou maso na talíři přelijeme.

Zveřejněno 3. 11. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně jako přírodní řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGVX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně jako přírodní řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGVX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: no, autorka je standardně "němouš", pochybuji, že by reagovala ev. i na SZ ( s tím editující moderátorka nic moc nevymyslí....) - no, já bych maso namarinovala v troše oleje, bylinkách a i lžičce kečupu, no třeba...připravila jako minutku a výpek odvařila vínem...

V surovinách není olej ani ocet, je tam víno a kečup ale to zase není v popisu ,--nějaký šotek ? :-)

Suroviny:
kost, koření provensálské, bylinky, sůl mořská, koriandr sušený, máslo, kečup sladký, víno růžové

Přidat fotografie receptu