Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 505 kJ / 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 13,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky (cca 1 cm), jemně naklepeme, z obou stran trochu osolíme. V misce smícháme olej, ocet a bylinky. Do směsi přidáme maso, promícháme a necháme pár hodin v chladu uležet, nejlépe přes noc.
Krok 2: Na rozpáleném másle osmahneme maso i se šťávou, maso vyndáme na talíř, podlijeme vodou, necháme projít varem a šťávou maso na talíři přelijeme.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně jako přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVX
Moje poznámka
Vepřová pečeně jako přírodní řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVX
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 7 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 16 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 4 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 5 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 9 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 9 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 10 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 11 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 11 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 11 hodinami
Suroviny:
kost,
koření provensálské,
bylinky,
sůl mořská,
koriandr sušený,
máslo,
kečup sladký,
víno růžové
Komentáře (2)