Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Irish Rump Steak

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Náročný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 311 kJ /
552 kcal
Bílkoviny89,34 g
Tuky21,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 239 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy0,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, z obou stran osolíme, opepříme, z jedné strany pomažeme jemnou vrstvou hořčice. Na teflonové pánvi rozpálíme máslo, maso na něj položíme nejprve namazanou stranou dolů.  Krok 2: Z obou stran (podle tloušťky plátků, cca 1,5 cm) opečeme cca 35-40 vteřin a odložíme na talíř, přikryjeme a necháme maso "dojít" k žádoucí barvě - chceme-li maso spíše krvavé, podáváme okamžitě, pro střední propečení vyčkáme pár minut.
Podávala jsem s jednoduchým listovým salátem a plátky Mozzarelly.

TIP: Časté chyby při přípravě steaků

Zveřejněno 3. 11. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Irish Rump Steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yKoR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Irish Rump Steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yKoR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Krása

Osobně solím až po zatažení, když ho otočím.

Suroviny:
steak rump, pepř čtyř barev, sůl, hořčice, máslo, sýr mozzarella, salát listový

Přidat fotografie receptu