Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 465 kJ /
1 306 kcal
Bílkoviny6,66 g
Tuky129,83 g
Vláknina11,52 g
Cholesterol 383 mg
Sodík 737 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy24,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety opláchneme a nařežeme na větší kostky. Krok 2: Do misky si dáme máslo, hořčici, sardelovou pastu, cibuli nakrájenou na proužky, kari, kardamom, česnek a nakonec pořádně utřeme. Krok 3: Alobal si nařežeme na 4 čtverce, potřeme je olejem, vyskládáme doprostřed čtverce pangase a na něj nakecáme utřenou hmotu, můžeme filety i lehce vmíchat do hmoty a tím jako obalit(filety jsou křehké). Krok 4: Nahoře posypeme hustě lahůdkovou cibulkou, alobal řádně zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 200°C a pečeme tak 20 minut. Já na plech přidala rovnou uvařené, vychladlé a nakrájené brambory, které se krásně spolu s pangasiem opekly.

Zveřejněno 31. 7. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Upravený recept z časopisu Svět ženy a stojí za to!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L8Jv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L8Jv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Irisko, jsem moc ráda, že jste si pochutnali, to je pro mě vždycky to nejlepší ocenění a nic jiného mě tolik nebere;-) Můžeš zkoušet znova, asi zítra budu dělat z pangasiusa něco nového, co se mi zrodilo v hlavě:-D Proč bych se měla za tvé fotečky zlobit:-?naopak, jsem za ně moc ráda a kroím toho jsou pěkný:yes:

Bibinko, rybička byla neskutečně lahodná. Moc, moc dobrá. Přidala jsem jenom na proužky nakrájenou papriku. My jsme hodně paprikovi a já bych ji byla schopná dát i do dortového krému.:-)) Dávám bodíka jak panelák :yes:
Dovolila jsem si přidat fotečky, neva?

Tématické fráze:
pečený pangasius, recepty pangasius, pangasius pečený, kardamom, pangasius recepty, pangasius v troube, ryba pečená v alobalu, pečená ryba v alobalu, pečení v alobalu, kardamom recepty, pangasius peceny v troube, recepty s pangasiem, recept pangasius, pangasius doba peceni, co je kardamom, pangasius s hořčicí, pangasius trouba, peceny pangasius recepty, pangasius pečený v troubě na cibuli, pangas pečený v troubě

Suroviny:
pangasius, máslo, cibule, cibule lahůdková, koření kari, kardamom, hořčice dijonská, pasta sardelová, česnek, olej, sůl

Přidat fotografie receptu