Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 465 kJ / 1 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 129,83 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 24,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Jv
Moje poznámka
Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Jv
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 53 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
pečený pangasius,
recepty pangasius,
pangasius pečený,
kardamom,
pangasius recepty,
pangasius v troube,
ryba pečená v alobalu,
pečená ryba v alobalu,
pečení v alobalu,
kardamom recepty,
pangasius peceny v troube,
recepty s pangasiem,
recept pangasius,
pangasius doba peceni,
co je kardamom,
pangasius s hořčicí,
pangasius trouba,
peceny pangasius recepty,
pangasius pečený v troubě na cibuli,
pangas pečený v troubě
Suroviny:
pangasius,
máslo,
cibule,
cibule lahůdková,
koření kari,
kardamom,
hořčice dijonská,
pasta sardelová,
česnek,
olej,
sůl
Komentáře (2)