Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 302 kJ / 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,42 g |
| Tuky | 1,12 g |
| Vláknina | 21,66 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli osmahnu na ghí, zapráším lžící mouky a přidám žampiony, které jsem opláchla pod vodou. Zaliji vývarem, přidám brambory na kostičky a vařím do měkka.
Až jsou žampiony a brambory měkké, rozmixuji krém do hladka. Okořením a zjemním trochou smetany. Už nevařím.
Až jsou žampiony a brambory měkké, rozmixuji krém do hladka. Okořením a zjemním trochou smetany. Už nevařím.
Zveřejněno 15. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborný žampionový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq2j
Moje poznámka
Výborný žampionový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq2j
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 30 sekundami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 55 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 55 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 57 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 57 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Suroviny:
žampióny,
cibule,
ghee,
brambory,
česnek,
vývar zeleninový,
pepř,
kmín drcený,
ořech muškátový,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (1)