Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 261 kJ / 2 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,63 g |
Tuky | 114,65 g |
Vláknina | 39,20 g |
Cholesterol | 176 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 7,75 g |
Sacharidy | 212,35 g |
Postup přípravy
Ihneď podávame.
Zveřejněno 18. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekáč z pekingského zelí s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nz02
Moje poznámka
Pekáč z pekingského zelí s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nz02
Nejnovější recepty
Linecké koláčky s pusinkou
Přidáno před 7 minutami
Jednoduché burger bulky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí plněná roláda pečená ve vepřové tukové bláně
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí maso z polévky na čerstvé zelenině ve woku
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohové noky do polévky
Přidáno před 16 hodinami
Bagety k snídani se semínky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočkový salát s vejci a cibulí
gabikka před 7 hodinami
Rybízové řezy s mascarpone krémem
Jan Nemec před 11 hodinami
Americké extra čokoládové cookies
Vanika před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
stepna před 12 hodinami
Plněné sladké rohlíky
veronika_straka před 13 hodinami
Květákový mozeček
HanaVl před 14 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Kakoska před 14 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Prim007 před 14 hodinami
Pařížský krém na plnění zákusků, rolád, dortů
Matea před 14 hodinami
Květák se slaninou a uzeným tofu
mafinka888 před 14 hodinami
Suroviny:
zelí pekingské,
brambory,
cibule,
slanina uzená,
jablko,
majoránka,
sýr tvrdý,
podmáslí,
pepř,
sůl
Komentáře