Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 811 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,76 g |
Tuky | 56,96 g |
Vláknina | 12,02 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 6,66 g |
Sůl | 15,75 g |
Sacharidy | 43,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: V uzavíratelné větší misce promícháme všechny ingredience na marinádu - česnek prolisujeme, zázvoru nastrouháme 1 lžíci, jablko a cibuli oloupeme a nastrouháme najemno. Maso nakrájíme na tenké plátky a z těch nakrájíme nudličky. Vložíme do marinády, dobře promícháme a uzavřené necháme marinovat nejméně přes noc, ale klidně i dva dny.
Krok 2: Než začneme dělat maso, vyndáme ho aspoň na půl hodiny z chladničky a zatím uvaříme rýži, jak jsme zvyklí a nudle dle návodu na obalu - uchováváme teplé. V menší mističce smícháme majonézu se srirachou a kapkou vína. Na suché malé pánvičce lehce opražíme sezamová semínka.
Krok 3: Do rozehřáté Wok pánve dáme větší vrstvu oleje, po částech přidáváme maso a smažíme dorůžova, až je maso měkké. Slijeme přebytečný olej, zakápneme sójovou sladkou omáčkou, Teriyaki a lžící vody.
Do tří misek dáme na dno porce rýže, na ni porce nudlí, zakápneme výpekem s omáčkami, nahoru klademe maso. Směs majonézy dáme do malého mikrotenového sáčku, ustřihneme kousíček růžku a na maso nastříkáme proužky. Posypeme sezamovými semínky, zelenou cibulkou nebo koriandrem a podáváme samotné nebo se zelným salátem.
Do tří misek dáme na dno porce rýže, na ni porce nudlí, zakápneme výpekem s omáčkami, nahoru klademe maso. Směs majonézy dáme do malého mikrotenového sáčku, ustřihneme kousíček růžku a na maso nastříkáme proužky. Posypeme sezamovými semínky, zelenou cibulkou nebo koriandrem a podáváme samotné nebo se zelným salátem.
Zveřejněno 24. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Korejské pikantní vepřové misky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M9A
Moje poznámka
Korejské pikantní vepřové misky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M9A
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 27 minutami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 10 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 7 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 27 minutami
Plněné ořechy
Handour před 38 minutami
Marokánky III - cukroví
Panova před 1 hodinou
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 1 hodinou
Kuřecí špízy
Tacek před 1 hodinou
Pečené brambory v troubě
Tacek před 1 hodinou
Makové kytičky
renatamanglova618 před 1 hodinou
Suroviny:
pečeně vepřová,
omáčka sojová,
česnek,
cibule,
zázvor čerstvý,
pasta chilli,
jablko,
olej sezamový,
cukr,
pepř mletý,
olej,
nudle rýžové,
rýže,
cibulka,
majonéza,
víno rýžové,
omáčka teriaky,
omáčka sojová sladká,
Komentáře (4)