Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Flank steak s fazolkami a mladým hráškem

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jarda8012

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 004 kJ /
718 kcal
Bílkoviny127,48 g
Tuky18,27 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 466 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Steak osolíme, opepříme, zprudka opečeme na pánvi, z každé strany 6 minut, a dáme dopéct do trouby na 15 minut na 220°C. Pak zabalíme do alobalu a necháme odpočinout. Krok 2: Když maso odpočívá, na pánvi na másle osmažíme cibuli, hrášek, fazolky, česnek, chilli papričku, mrkev a slaninu. Vše akorát al dente. Krok 3: Podáváme s pečenými bramborami a zakysanou smetanou s česnekem.

Zveřejněno 25. 11. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Flank steak s fazolkami a mladým hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rzE2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Flank steak s fazolkami a mladým hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rzE2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

KachnickaKacka: Dekuji za komentar,jsem rad ze chutnalo

Vyzkoušeli jsme a výborná chuť :-Q maso se musí vytáhnout včas a pak je výborně sťavnaté. Paráda doporučuji <3:-!

:yes:<3:-K

Suroviny:
pupek hovězí, sůl hrubozrnná, pepř čtyř barev, fazolky zelené, hrášek, mrkev, česnek, máslo, slanina, olej, cibule, feferonka

Přidat fotografie receptu