Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonské UDON nudle s krevetami

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Poky22

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 908 kJ /
695 kcal
Bílkoviny69,76 g
Tuky5,23 g
Vláknina41,94 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 4,84 g
Sůl10,50 g
Sacharidy72,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nudle uvaříme dle návodu na balíčku. Zelí najemno nakrájíme nebo nastrouháme. Krevety osolíme a opepříme, Česnek s feferonkou nakrájíme na malé kousky Krok 2: Do rozehřáté pánve s olejem dáme orestovat zelí, asi tak po minutce přidáme krevety a zhruba 5 minut opékáme. Na směs krevet a zelí dáme 1 PL sójové omáčky, přidáme česnek s feferonkou a dále opékáme. Krok 3: Jakmile je vše dostatečně opečeno, přidáme ke směsi nudle, zbytek sójové omáčky, ústřičnou omáčku a pórek a chvíli smažíme vše spolu dohromady, aby se nudle lehce opekly.

Zveřejněno 26. 11. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonské UDON nudle s krevetami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qyVp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonské UDON nudle s krevetami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qyVp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

yanull: Ano samozřejmě i tato příprava je možná. Nicméně pokud se nejedná vyloženě o tygří krevety tak krevetám stačí opravdu i těch 5 minut aby se hezky udělali. Pokud však někdo chce mít jistotu, že budou krevety dobře propečené a zelí že se nespálí, může určitě použít postup, který jste zmínila :-8 :-)

Nejsem zběhlá v těchto jídlech, ale napadlo mě, zda by se neměly nejprve osmažit krevety, ty vyndat, udržovat teplé a po nich teprve dát zelí a krevety pak k němu vrátit. Je to ovšem momentální nápad, nemusíte se ho držet. ;-):-K

Suroviny:
nudle, krevety, zelí bílé, feferonka, česnek, pórek, omáčka sojová, ústřicová omáčka

Přidat fotografie receptu