Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 908 kJ / 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,76 g |
| Tuky | 5,23 g |
| Vláknina | 41,94 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 4,84 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 72,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nudle uvaříme dle návodu na balíčku. Zelí najemno nakrájíme nebo nastrouháme. Krevety osolíme a opepříme, Česnek s feferonkou nakrájíme na malé kousky
Krok 2: Do rozehřáté pánve s olejem dáme orestovat zelí, asi tak po minutce přidáme krevety a zhruba 5 minut opékáme. Na směs krevet a zelí dáme 1 PL sójové omáčky, přidáme česnek s feferonkou a dále opékáme.
Krok 3: Jakmile je vše dostatečně opečeno, přidáme ke směsi nudle, zbytek sójové omáčky, ústřičnou omáčku a pórek a chvíli smažíme vše spolu dohromady, aby se nudle lehce opekly.
Zveřejněno 26. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonské UDON nudle s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyVp
Moje poznámka
Japonské UDON nudle s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyVp
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
HarryHole před 52 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 59 minutami
Jednoduché langoše
o.d před 59 minutami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 1 hodinou
Gulášová polévka
o.d před 1 hodinou
Domácí rohlíky
MirkaHr před 5 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 13 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 14 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 16 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 17 hodinami
Suroviny:
nudle,
krevety,
zelí bílé,
feferonka,
česnek,
pórek,
omáčka sojová,
ústřicová omáčka
Komentáře (3)