Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 204 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 20,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 14,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci uděláme jíšku z másla a mouky, kterou zalijeme vývarem a necháme provařit. Potom ochutíme octem, solí a cukrem dle chuti a přilejeme dle konzistence mléko. Znovu dochutíme podle potřeby a zjemníme trochou smetany. Omáčku můžeme opět dochutit, vypneme plotnu a do hotové omáčky zamícháme nakrájený kopr.
Krok 2: Koprovou omáčku podáváme s houskovým knedlíkem či bramborem, vajíčkem natvrdo nebo hovězím masem.
Zveřejněno 26. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá koprová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yK6n
Moje poznámka
Jednoduchá koprová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yK6n
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 7 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 16 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 5 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 5 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 9 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 9 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 10 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 11 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 11 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 11 hodinami
Suroviny:
vývar hovězí,
mléko plnotučné,
smetana na vaření,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
ocet,
kopr čerstvý
Komentáře (1)