Vánoční perníčky s vůní koření
Směs pikantního koření a medu tvoří, kromě jiného, základ perníkového těsta. Při jeho přípravě bychom také měli dbát na jeho odležení, aby se chutě správně rozvinuly. Vykrajování a zdobení pak můžete nechat klidně na vašich ratolestech.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 317 kJ / 5 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,08 g |
| Tuky | 163,88 g |
| Vláknina | 27,23 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 3,71 g |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 905,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční perníčky s vůní koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp66
Moje poznámka
Vánoční perníčky s vůní koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp66
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 17 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 17 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka
Tamarilka před 1 hodinou
Pečená červená řepa
Hanawagy před 1 hodinou
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 2 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 2 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 2 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 3 hodinami
Mila kuličky
Marule před 3 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 4 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 5 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 23 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
med,
cukr moučkový,
máslo,
kakao,
vejce,
soda jedlá,
skořice mletá,
badyán,
koření hřebíček,
mletý anýz,
vejce,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
solamyl,
bílek
Komentáře (2)