Falešný tataráček z brambor a romadúru
Tatarák nemusí být nutně jenom hovězí. Jeho alternativa, vhodná i pro vegetariány, se skládá z brambor, aromatických sýrů a dochucovadel typických pro tatarák. Jeho chutí budete velice příjemně překvapeni.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 821 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,92 g |
Tuky | 34,66 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 58,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný tataráček z brambor a romadúru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAJr
Moje poznámka
Falešný tataráček z brambor a romadúru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAJr
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 40 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 16 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 19 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Suroviny:
brambory,
sýr romadur,
sýr tvarůžky kulaté,
cibule červená,
česnek,
hořčice,
olej,
omáčka worcesterová,
kečup sladký,
paprika sušená sladká,
kapary,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
sůl,
žloutek
Komentáře