Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nokerle (noky)

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misy dáme múku, množstvo podľa potreby, soľ, vajíčko a dolejeme studenou vodou tak, aby sme dostali polotuhé cesto. Necháme chvíľu odstáť. Krok 2: Do vriacej osolenej vody zavárame noky cez strúhadlo s veľkými slzičkami, ako na halušky. Keď vyplávu na povrch, scedíme. Krok 3: Podávame ako prílohu k mäsám s omáčkou alebo použijeme na nokerle s vajíčkom.

Zveřejněno 1. 8. 2009

Poznámka autorky tejaja

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nokerle (noky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Qgz

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nokerle (noky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Qgz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
nokerle, špetzle, nokerle recept, nokrlata, nokrle, nokrdlata, nokedle, špetzle recept, nokrlata recept, recept na nokerle, nokrle recept, recept nokerle, recept na nokedle, špetzle recepty, nokerli, spaetzle recept, recepty nokerle, nockerle, nokerle recepty, nokedle recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, vejce, sůl, voda

Přidat fotografie receptu