Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme a prošpikujeme. Dáme do studené vody i s ostatními přísadami a necháme pomalu vařit. Vývar použijeme na polévku (proto morkové kosti).
Krok 2: Podáváme s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a okurkou.
Zveřejněno 10. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Moje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 8 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 12 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 59 minutami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 1 hodinou
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 1 hodinou
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 3 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 3 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 3 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 4 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 4 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 7 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 7 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
slanina,
cibule,
česnek,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl
Komentáře (3)