Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarské hovězí "hovězí ovar"

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

LiboSnakes LiboSnakes

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme a prošpikujeme. Dáme do studené vody i s ostatními přísadami a necháme pomalu vařit. Vývar použijeme na polévku (proto morkové kosti). Krok 2: Podáváme s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a okurkou.

Zveřejněno 10. 12. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarské hovězí "hovězí ovar"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0JOy

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarské hovězí "hovězí ovar"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0JOy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Veronika.Hrozna: Zkus rozkliknout odkaz na jeho stránky, které prezentuje na svém profilu. Nejde to, ty stránky patrně neexistují. :-(( Takže úsudek ať si každý udělá svůj.

Uf, dalsi Savarin!:-D:-D:-D

"Tatarské" je proto, že se podává s tatarkou:-D:-?
Autore, předesílám, že nemám vůbec nic proti hovězímu z polévky, a klidně s brambory a tatarkou.
Ale pokud bych chtěla vstoupit na web s tímto, tak bych to asi přece jen trochu "vyšperkovala". Něco jako - váleček hovězího prošpikujeme, svážeme potravinovým provázkem a vložíme do studené vody s kořením a morkovými kostmi ( i když pokud chci kvalitní vařené hovězí, tak vkládám do vroucí vody), pomalu vaříme doměkka. Necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a podáváme. A k tomu úhledné foto.
Takhle to asi žádné obohacení webu opravdu není.

Suroviny:
maso hovězí, kost hovězí morková, slanina, cibule, česnek, bobkový list, jalovec, koření nové koření, pepř celý, sůl

Přidat fotografie receptu