Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme a prošpikujeme. Dáme do studené vody i s ostatními přísadami a necháme pomalu vařit. Vývar použijeme na polévku (proto morkové kosti).
Krok 2: Podáváme s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a okurkou.
Zveřejněno 10. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Moje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Nejnovější recepty
Velikonoční koláč
Přidáno před 10 minutami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 1 hodinou
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 8 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 23 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno 18. 4. 2025 14:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový mazanec
Silvush před 25 minutami
Mazanec
m.frydrychova před 43 minutami
Babiččiny kynuté buchty
terkysekairy před 1 hodinou
Turecká vejce
Lucie1001 před 1 hodinou
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 2 hodinami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 3 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 3 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 3 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 3 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 3 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
slanina,
cibule,
česnek,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl
Komentáře (3)