Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 596 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 14,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čočku, fazolky Mungo a houby namočíme na noc do vody, každé zvlášť. Druhý den dáme vařit fazolky s houbami a bujónem. Až začnou fazolky měknout, přidáme pohanku, cibulku, majoránku a slaninu.
Krok 2: Těsně před dokončením přidáme čočku, pouze přivedeme k varu a vypneme. Po vypnutí přidáme lžíci sádla a utřený česnek se solí a pepřem.
Zveřejněno 15. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá hrstková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GpJ3
Moje poznámka
Rychlá hrstková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GpJ3
Nejnovější recepty
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno 24. 4. 2025 17:38
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno 24. 4. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta od babičky
KuchtaPaja před 43 minutami
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
radekfiala před 58 minutami
Tvarohové lívance
Koffi před 1 hodinou
Slané tvarohové tyčinky
kasicka49 před 1 hodinou
Pomazánka z ředkviček
slunicko166 před 1 hodinou
Kuřecí ragú s těstovinami
degres58 před 1 hodinou
Řezy raffaelo
Moninka9 před 2 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
evik_svistik před 2 hodinami
Drožďová pomazánka s pažitkou
pankovazuzana před 2 hodinami
Kokosové řezy se smetanou
veronika_straka před 3 hodinami
Suroviny:
cibule,
sádlo,
pohanka,
čočka červená,
fazole mungo,
houby sušené,
vývar zeleninový,
slanina,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře