Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 596 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 14,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čočku, fazolky Mungo a houby namočíme na noc do vody, každé zvlášť. Druhý den dáme vařit fazolky s houbami a bujónem. Až začnou fazolky měknout, přidáme pohanku, cibulku, majoránku a slaninu.
Krok 2: Těsně před dokončením přidáme čočku, pouze přivedeme k varu a vypneme. Po vypnutí přidáme lžíci sádla a utřený česnek se solí a pepřem.
Zveřejněno 15. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá hrstková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GpJ3
Moje poznámka
Rychlá hrstková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GpJ3
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 16 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tchýnino výtečné kuřecí maso
50Mirka před 8 hodinami
Černá čočka beluga s chřestem a pošírovaným vejcem
TondaJ před 9 hodinami
Kávové děrované řezy
Noumik před 11 hodinami
Těstoviny s bešamelem
Hedra před 11 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Antonausprag před 11 hodinami
Domácí bábovka z podmáslí
Marcela Kr. před 11 hodinami
Pizza jako z pizzerie
david.manda83 před 12 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 12 hodinami
Máslové makovky
Wanilor před 12 hodinami
Zeleninový salát s brokolicí a vejci
faluska před 14 hodinami
Suroviny:
cibule,
sádlo,
pohanka,
čočka červená,
fazole mungo,
houby sušené,
vývar zeleninový,
slanina,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře