Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janky3 janky3

Snadný

Doba přípravy Noky- 5 minut příprava, 8 minut vaření v hotovém vývaru

Noky- 5 minut příprava, 8 minut vaření v hotovém vývaru

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 267 kJ /
303 kcal
Bílkoviny18,17 g
Tuky24,32 g
Vláknina0,32 g
Cholesterol 544 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy2,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše rozšleháme lžičkou, pokud je moc řídké, přidáme jáhlovou instantní kaši.
Lžičkou tvoříme nočky a dáváme do vařícího se vývaru se zeleninou. Navaří se.

Zveřejněno 15. 12. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NzgN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NzgN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kost hovězí morková, vejce, máslo, libeček sušený, bujón, pepř, směs na jáhlovou kaši, vývar hovězí

Přidat fotografie receptu