Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 436 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,26 g |
Tuky | 36,06 g |
Vláknina | 34,60 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,31 g |
Sacharidy | 48,26 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborami nebo s rýží.
Zveřejněno 18. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté vepřové s dlouhými fazolovými lusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpnK
Moje poznámka
Mleté vepřové s dlouhými fazolovými lusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpnK
Nejnovější recepty
Rostlinný Baileys likér bez laktózy
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí řízky pečené v pečence
Přidáno před 8 hodinami
Křehké tvarohové řezy
Přidáno před 18 hodinami
Špaldové perníčky s lipovým medem
Přidáno před 19 hodinami
Sádlové pletýnky s trampským cigárkem
Přidáno před 20 hodinami
Linecké koláčky s pusinkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Ta nejjednodušší pomazánka na chlebíčky: Suroviny na ni má každý doma a hotová je vmžiku
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rohlíky jako dech - úžasné
jituliiina před 6 hodinami
Vánoční perníčky
Harym před 9 hodinami
Margot buchta
Noumik před 10 hodinami
Újezdecká tvarohová bábovka
MarcelaV. před 11 hodinami
Rychlé jogurtové lívanečky
Wanilor před 12 hodinami
Orientální pečený květák
Komtesina před 13 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Taly1111 před 14 hodinami
Čočka na kyselo po našem
stefi.f47 před 14 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
alcerm před 15 hodinami
Zapečené flíčky s houbami a vejci
Wanilor před 15 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
lusky fazolové,
cibulka,
slanina,
mouka hladká,
hořčice plnotučná,
pepř,
bujón,
koření grilovací,
chilli
Komentáře