Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása pečená se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,3 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jurgen.k Jurgen.k

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 447 kJ /
1 780 kcal
Bílkoviny65,24 g
Tuky111,81 g
Vláknina12,76 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,00 g
Sacharidy91,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vinnou klobásu rozdělte na menší, asi 4-6 cm dlouhé klobásky. Na požadovaném místě je vždy několikrát zakruťte a oddělte nožem. Pórek nakrájejte na kolečka, kapustičky na poloviny, papriku a žampiony na plátky, brambory na poloviny až čtvrtiny, vše by mělo být ve velikosti sousta. Zeleninu promíchejte se solí, pepřem, tymiánem a olivovým olejem. Krok 2: Zeleninu přendejte do pekáčku (kdo chce, může přidat i dva rozmáčknuté stroužky česneku), navrch urovnejte klobásu a podlijte červeným vínem. Pečte při 200°C přibližně 30 minut dozlatova.
Podávejte ozdobené čerstvými bylinkami.

TIP: Jak připravit vinnou klobásu

Zveřejněno 22. 12. 2020

Poznámka autora Jurgen.k

Recept byl připravován dle webu prima.fresh.

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása pečená se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2LBW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása pečená se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2LBW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
klobása vinná, pórek, kapustičky, paprika čerstvá oranžová, žampióny, brambory, víno červené, sůl, pepř, tymián, olej olivový, česnek, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu