Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené fazolky s kukuřicí

Hodnocení receptu je 3,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 818 kJ /
1 152 kcal
Bílkoviny31,04 g
Tuky12,25 g
Vláknina36,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,50 g
Sacharidy213,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a nasekaný cesnak. Krok 2: Pridáme nakrájanú fazuľku, okoreníme, osolíme, pridáme lístky majoránky a podlejeme troška vodou. Dusíme cca 15 minút. Vody podlievame málo, nesmie po udusení ostať vo fazuľke. Krok 3: Potom pridáme kukuricu a ešte 5 minút podusíme. Krok 4: Podávame buď s volským okom alebo ako prílohu k dusenému či pečenému mäsu.

Zveřejněno 6. 1. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené fazolky s kukuřicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jo14

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené fazolky s kukuřicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jo14

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fazolky zelené, kukuřice, cibule, olej, majoránka čerstvá, česnek, olej, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu