Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový kmínový chléb

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie906 kJ /
217 kcal
Bílkoviny3,75 g
Tuky13,00 g
Vláknina6,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,00 g
Sacharidy17,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do domácí pekárny nalijeme vodu a olej. Přisypeme univerzální směs, navrch přidáme droždí, sůl, cukr a kmín. Zvolíme bezlepkový program a necháme pekárnu pracovat. Krok 2: Po vyjmutí necháme chleba vychladnout, než začneme krájet.

Zveřejněno 20. 1. 2021

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Chleba můžeme nakrájet na plátky a nechat zmrazit o několika kusech, abychom vždy mohli z mrazáku vyndat pouze počet kusů pro okamžité použití. 

Bezlepkový chleba je ovšem vynikající pro topinky či bezlepkové krutony. 

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový kmínový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bk4Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový kmínový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bk4Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Chlebík máte krásně vysoký, příště zkusím dát 10 g droždí (dávám jen 7 g). :-K

Leni zdravím:-K jak dlouhý je program na pekárně na bezlepkový chleba? Mám pekárnu Eta Harmony, a tam bezlepek není :-(

Suroviny:
voda, droždí sušené, sůl, cukr, olej, kmín celý

Přidat fotografie receptu