Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje jehněčí játra s opečenou zeleninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

alca2

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Játra na plátky opepříme, posypeme tymiánem a pomoučíme. Opečeme prudce na pánvi z obou stran, snížíme teplotu, přidáme česnek na plátky a zakapeme worcestrem. Doba úpravy podle chuti - čím méně, tím křehčí. Osolíme a uchováme v teple. Krok 2: Na pánvi osmahneme cibuli, papriku a pórek, osolíme. Děláme krátce, na skus. Krok 3: Podáváme s brambory nebo rýží, já měla šťouchané brambory s pórkem.

Zveřejněno 29. 1. 2021

Poznámka autorky alca2

Protože přítel játra nejí, dělala jsem současně na jedné pánvi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje jehněčí játra s opečenou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGG1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje jehněčí játra s opečenou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGG1

Marie

Suroviny:
játra, pepř, tymián, česnek, omáčka worcesterová, mouka, sůl, pórek, paprika čerstvá červená, paprika sušená pálivá, cibule červená

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu

TopRecepty.cz

Aj, něco se připálilo a teď to nefunguje… (chyba 500)

Omlouváme se. Při zpracování požadavku nastala chyba a tato stránka nemůže být zobrazena.
Prosíme opakujte požadavek nebo zkuste stránku zobrazit to později.

Přejít na hlavní stránku