Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí s mrkví

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cekrops cekrops

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 500 kJ /
1 075 kcal
Bílkoviny158,04 g
Tuky10,59 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 689 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy42,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kousky a vetřeme do něho 2 PL zvěřinového koření. Osolíme a necháme hodinku odležet. Krok 2: Na sádle zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli s mrkví. Přidáme maso a krátce orestujeme. Přidáme prolisovaný česnek a dál restujeme. Podlijeme dobrým červeným vínem a dusíme do měkka. Krok 3: Podáváme např. s těstovinami.

Zveřejněno 30. 1. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EnnY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EnnY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kližka hovězí, mrkev, cibule, koření, česnek, víno červené, sůl

Přidat fotografie receptu