Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí šumavský guláš

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Foxinka Foxinka

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 947 kJ /
704 kcal
Bílkoviny141,45 g
Tuky2,84 g
Vláknina15,54 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 591 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy25,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso důkladně odblaníme a nakrájíme na kostky. Nakrájíme na kostičky cibuli a dáme do hrnce s rozpáleným sádlem. Když cibule zesklovatí, přidáme papriku a chvilku restujeme. Krok 2: Pak přidáme maso, osolíme, opepříme a necháme zatáhnout. Pak přidáme vodu, prolisovaný česnek a necháme vydusit. Když v hrnci nezbývá voda, ale jen výpek, zaprášíme moukou, opět podlijeme a necháme povařit. Krok 3: Nyní přidáme rajský protlak a vaříme do změknutí masa. Ke konci nezapomeneme na majoránku. Podáváme s knedlíkem či chlebem, jak kdo má rád.

Zveřejněno 30. 1. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí šumavský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GppL

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí šumavský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GppL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

A co divoké koření?? Podtrhne chuť snčího masa....A když protlak, tak zarestovat na začátku, jinak je kyselý. Ale proti gustu....

Suroviny:
plec srnčí, cibule, česnek, sádlo, sůl, pepř, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, majoránka, mouka hladká

Přidat fotografie receptu