Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička z remosky

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 711 kJ /
1 126 kcal
Bílkoviny104,45 g
Tuky52,35 g
Vláknina6,58 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 346 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy40,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme, osušíme, rozkrojíme na čtyři stejně velké díly. Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky, očištěnou mrkev na větší kousky, šalotku na středně velká kolečka. Krok 2: Na dno remosky dáme šalotku, přidáme maso, které obložíme brambory a mrkví. Rovnoměrně posypeme kořením, zalijeme vodou a vínem. Přiklopíme a necháme bez jakéhokoliv zásahu péct cca 80 minut, dokud maso není měkké.

Zveřejněno 31. 1. 2021

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Do receptu lze použít víno alkoholické dle vlastního výběru, já raději používám dealkoholizované, má jemnější chuť :). Pokud by někdo neviděl na obrázku z remosky koření, to jsem nasypala až poté, co jsem udělala fotku a neuvědomila jsem si, že je třeba to znovu vyfotit :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LxxX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LxxX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
krkovice vepřová, mrkev, brambory, tymián sušený, šalvěj sušená, sůl mořská, kmín celý, voda, víno bílé

Přidat fotografie receptu