Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělský ptáček

Hodnocení receptu je 4,5 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lendiiik Lendiiik

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme. Krok 2: Na ně poklademe kousky vejce natvrdo, cibule, mrkve, párku, okurky atd. Krok 3: Omotáme nití nebo sepneme jehlou. Krok 4: V hrnci osmahneme cibuli na tuku, přidáme ptáčky, osmahneme je. Krok 5: Podlijeme vodou a dusíme dokud nejsou měkké.

Zveřejněno 2. 8. 2009

Poznámka autorky Lendiiik

Podáváme s rýží

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Španělský ptáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gLkr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Španělský ptáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gLkr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

NelkaPrdelka: váš další nesmyslný komentář mažu

Dovolila jsem si přidat foto..Moje druhá omáčka :-8

plátky masa před náplní osolím,opepřím,potřu plnotučnou hořčicí,při dušení přidám kousíček masoxu

Jiří Bureš 30. 4. 2011 15:42
Podle tradičního receptu naší babičky http://recepty.jiribures.cz/masa/spanelsti-ptacci/ dáváme dovnitř místo jednotlivých ingrediencí nádivku. Když jsem návod četl poprvé, tak mě to překvapilo, ale je to překvapivě dobré.

johny.bello 12. 5. 2010 12:11
Dělala jsem je dneska poprvé(ve svém životě)z kuřecích prsních svalů, jen bez mrkve a jsou výborné. Také jsem přidávala plnotučnou hořčici. A dovnitř jsem dala kuřecí párečky se sýrem. Mňamka. ;-)

Taky dávám hořčici. A hlavně těsně před koncem přidám do omáčky 1-2 lžíce červeného vína. A zatím to mělo vždy velký úspěch.

To já nedávám vajíčko ani mrkev do ptáčků,ale kys.okurku,slaninu,godhaj,cibuli,česnek a vše nakrájím na drobné kostičky.To vše spojím hořčicí a přidám trochu pepře.Vřele doporučuji...zmněna je život!:yes:

Jo to taky děláme ve škole.S tou hořčicí to je pravda.Já vžydcky když dělám něco takového třeba jako roláda tak tam hořčice nesmí chybět.

Míšo, tak to jsme dvě;-)já je bez hořčice ani nedělám:-p

Já přidávám ještě na plátky masa obyčejnou hořčici

prosim mam to bez chute :-(;-(

Tématické fráze:
španělský ptáček, španělský ptáček recept, španělský ptáček z kuřecího masa, kuřecí španělské ptáčky, jak připravit dobré španělské ptáčky, kuřecí španělský ptáček, španelské ptáčky z kuřecího masa, rozlítaný španělský ptáček, recept španělský ptáček, ptacek, recept na španělské ptáčky, španělské ptáčky z kuřecího, španělští ptáčci, španělský ptáček z kuřecího, ptáčci, španělské ptáčky, ptáčky z kuřecího masa, recepty spanelsky ptacek, španelské ptáčky recept, španělský ptáčci

Suroviny:
maso, slanina, cibule, mrkev, párky, okurky sterilované, vejce, sůl

Přidat fotografie receptu