Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté bulky, burger

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

KatharinaK KatharinaK

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 503 kJ /
1 554 kcal
Bílkoviny45,06 g
Tuky49,73 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 318 mg
Sodík 3,67 g
Sůl9,11 g
Sacharidy226,23 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do hladké mouky přidáme droždí a zamícháme. Přidáme ostatní ingredience a zaděláme těsto, nesmí se lepit. Necháme kynout na teplém místě alespoň hodinu. Krok 2: Když těsto vykyne, uděláme z něj bulky, které necháme ještě na plechu cca 30 minut kynout. Poté potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamem. Krok 3: Bulky dáme péct do rozpálené trouby na 200 stupňů na cca 15-20 minut (do zlatova). Krok 4: Mleté maso ochutíme, přidáme koření (nejlepší je jen sůl a pepř, aby vynikla chuť masa) a přidáme na drobno nakrájenou cibuli - nemusí ale být. Krok 5: Vytvarujeme hamburgery a pečeme na pánvi nebo v troubě. Krok 6: Nakonec sestavíme hamburger dle svých chutí a možností - tatarka, BBQ omáčka, maso, sýr, slanina, může být i zelenina (salát, cibule, rajče....).

Zveřejněno 11. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kynuté bulky, burger

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Pnl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kynuté bulky, burger

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Pnl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, vejce, droždí sušené, sůl, majonéza, mléko, vejce, semínka sezamová, maso hovězí mleté, cibule, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu