Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová polévka s červenou řepou, fenyklem a slaninou

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 939 kJ /
941 kcal
Bílkoviny7,98 g
Tuky84,34 g
Vláknina8,05 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy34,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Krok 2: Pridáme na kocky narezanú cviklu a zemiaky. Osolíme, okoreníme, zalejeme vodou a varíme asi 15 minút. Potom rozmixujeme. Krok 3: Na panvici opražíme na tenké plátky nakrájanú slaninu. Vyberieme ju na ohriaty tanierik a na výpeku na silnom plameni za stáleho miešania restujeme na plátky narezaný fenykel, kým trocha zavädne, asi 3-4 min, podľa hrúbky. Krok 4: Polievku naporciujeme do tanierov a navrch dáme plátky slaniny a fenykel.

Zveřejněno 14. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová polévka s červenou řepou, fenyklem a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GpD8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová polévka s červenou řepou, fenyklem a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GpD8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
řepa červená, brambory, fenykl, slanina uzená, cibule, olej, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu