Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Valašský šašlik (Remoska)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

rizekB

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 116 kJ /
984 kcal
Bílkoviny115,77 g
Tuky40,39 g
Vláknina18,19 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 5,52 g
Sůl13,50 g
Sacharidy31,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky. Do remosky vlijeme olej, přidáme maso, okořeníme solí, pepřem, grilovacím kořením a za občasného promíchání pečeme do hněda. Krok 2: Pak přidáme vymačkané zelí, vývar, na plátky nakrájenou zeleninu a vše dobře promícháme. Krok 3: Pečeme asi 60 minut. Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 16. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Valašský šašlik (Remoska)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kpyE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Valašský šašlik (Remoska)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kpyE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

rizekB:
1. TOPky nejsou poznámkový blok
2. Pokud jste recept odněkud opsal a nevíte odkud, tak není problém připsat do Poznámky - nevím odkud jsem to opsal a ještě jsem to nevařil
Ne?

rizekB: V mnoha případech je autor uveden i v kalendáři, časopise a autor kuchařky taky. Tak tam prostě jméno autora, pokud ho máte k dispozici, přidejte do poznámky. Nebo se budete hodně divit, když vás autor zažaluje, za porušení jeho autorských práv. Pokud je to opsaný výstřižek z časopisu s neidentifikovatelným autorem, tak to napište . Mnoho receptů, je tady s takovým dodatkem, i já mám několik takových výstřižkových, dobrých receptů a kvůli neznámému autorství je sem nedám.

rizekB: myslím,že jste na špatné adrese,pokud je chcete mít jen pro sebe,tak si udělejte složku ve svém PC;-)

rizekB: Toprecepty tu ale nejsou pro vas jako váš zápisník! Recepty sem přidáváme hlavně pro ty druhé ;-)

rizekB:
No, podobné ušlechtilé snahy jsou mnohdy pumprdentlich

cathleen: má to jediný důvod...jsou to recepty z různých zdrojů časopisy,knížky,kalendáře a podobně a přidávám je sem, abych je mohl mít v záložkách pro rychlé vyhledání...takže to dělám pro sebe...jestli je možnost nějak recepty zamknout pro ostatní, klidně to udělám

Když něco opíšu, tak odkud a kdo je autor receptu, tedy pokud to víte. Původní autor receptu by mohl mít velmi silné námitky, proti opisování ! I když pochybuji, že jste to opsal správně, tedy tento konkrétní recept. Paní Cathlen má pravdu.

rizekB: můžu se zeptat, proč jste ho sem jen opsal:-? Myslela jsem, že jsou to recepty, které jste doma s úspěchem vyzkoušel a tak je přidáváte pro ostatní.

cathleen: no vidíte :-D můj recept to není, takže jsem jen sprostě opisoval :-D no možná by bylo lepší to maso třeba jen orestovat chvíli na pánvi a pak hodit do remosky spolu s ostatním nebo máte jiné řešení? :-)

Nejprve se maso upeče do hněda...pak se k němu přidá zelí a znovu se peče, i když je maso upečené:-?

Suroviny:
maso vepřové, klobása, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, zelí kysané, koření grilovací, vývar, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu