Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Otrubový toast

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

rizekB

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 449 kJ /
585 kcal
Bílkoviny39,80 g
Tuky18,99 g
Vláknina44,98 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 404 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy41,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozehřejeme si toustovač nebo kuchyňskou troubu.
Ovesné otruby smísíme s podmáslím a vejcem.
Směs jemně osolíme, dochutíme lahůdkovým droždím, česnekem a majoránkou. Výsledná kaše by měla být hutná. Krok 2: Používáme-li toastovač, velmi jemně jej vymažeme kokosovým olejem, směs do něj opatrně přeneseme na lžičce, zavřeme a pečeme hruba 15 minut. Přístroj neotevíráme, toast by se potrhal. Krok 3: Využíváme-li služeb kuchyňské trouby, formujeme ze směsi na plech vyložený pečícím papírem placičky, které skládáme v menších rozestupech vedle sebe. Pečem zhruba 15 minut na 180 stupňů. Krok 4: Toust je nejlepší konzumovat za tepla, nicméně ani mírně vychladlý neztrácí nic ze svých chuťových předností.

Zveřejněno 17. 2. 2021

Poznámka autora rizekB

Zdroj: Zuzana Švédová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Otrubový toast

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OAQp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Otrubový toast

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OAQp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
otruby ovesné, podmáslí, vejce, česnek, majoránka, droždí lahůdkové, sůl, olej kokosový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu