Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bílé fazole nakyselo

Hodnocení receptu je 4,6 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 303 kJ /
1 028 kcal
Bílkoviny56,88 g
Tuky21,41 g
Vláknina45,16 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy130,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazole den předem namočíme a druhý den vodu slijeme a vaříme v čerstvé. Přidáme bobkové listy a nové koření. Vaříme doměkka. Pokud zbude více vody, scedíme a uchováme. Krok 2: Mezitím drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět. Přidáme papriku a po zamíchání i mouku. Jíšku osolíme a přidáme k fazolím. Podle hustoty zředíme vývarem z fazolí nebo vodou. Krok 3: Z fazolí odebereme trochu omáčky a smícháme se smetanou. Přidáme k fazolím a krátce povaříme. Fazole dochutíme špetkou cukru a pepřem, případně kapkou octu.. Podáváme s opečenou klobásou a chlebem.

Zveřejněno 18. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bílé fazole nakyselo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Pkn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bílé fazole nakyselo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Pkn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Výborný recept, vďaka! Pridávam foto. :yes:

tejaja (moderátorka): Terezko moc děkuji za všechno..:-K:-K:-K

Skoro ako náš prívarok, až na tú papriku. Ale aj také zmeny sú k prospechu, chutilo. ;-) A bolo k tomu mäsko, nie klobása. :-)

;-);-):yes::yes::-K

Suroviny:
fazole, cibule, máslo, mouka hladká, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř bílý, cukr, klobása

Přidat fotografie receptu