Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

RAW cheesecake s arašídovým máslem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Michaela.Koc

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 794 kJ /
6 643 kcal
Bílkoviny159,40 g
Tuky466,60 g
Vláknina87,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 350 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy408,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ořechy namočím den předem do vody, aby změkly.

Mandle rozmixuji na moučku, přidám datle a mixuji, aby se vytvořilo lepkavé těsto.
Korpus namačkám do dortové formy o průměru 26 cm a dám do lednice. Krok 2: Mezitím připravím krém. Do mixéru nasypu kešu a mixuji, dokud nevznikne jemný krém. Pak přidám kokosové mléko, sirup a mixuji.
Základ vyndám z lednice, potřu ho krémem a formu vložím alespoň na 3 hodiny do mrazáku, aby krém ztuhl.

V misce smíchám arašídové máslo se sirupem, směs natřu na ztuhlý krém a povrch posypu nasekanou čokoládou.

Hotový cheesecake dám ještě na 30 minut do lednice a pak ho v ní i skladuji.

Zveřejněno 21. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

RAW cheesecake s arašídovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1KmR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

RAW cheesecake s arašídovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1KmR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mandle, datle, ořechy, mléko kokosové, sirup, máslo arašídové, sirup, čokoláda hořká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu