Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie729 kJ /
174 kcal
Bílkoviny1,64 g
Tuky15,01 g
Vláknina3,41 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy7,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěné maso nakrájíme na velikost soust, kapustičky rozpůlíme, mrkev nakrájíme na kolečka a česnek nahrubo nasekáme. Krok 2: V hluboké pánvi na rozehřáté sádlo dáme opékat maso. Přidáme mrkev, kapustičky a za občasného promíchání opečeme dozlatova. Před koncem opékání okořeníme, přihodíme česnek a necháme rozvonět. Krok 3: Podáváme s různě upravenými bramborami, těstovinami nebo s chlebem a vhodně doplníme salátem dle chuti.

Zveřejněno 2. 3. 2021

Poznámka autorky Marie Svarcova

Zeleninu můžeme dle chuti změnit a použít květák, brokolici, cuketu nebo přidat žampiony apod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nEQl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nEQl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovička bez kosti, sádlo, mrkev, kapustičky, česnek, koření na steak, sůl

Přidat fotografie receptu