Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sumeček africký na zelenině s houbami shimeji

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 203 kJ /
1 244 kcal
Bílkoviny137,15 g
Tuky39,50 g
Vláknina46,90 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 357 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy61,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na horúcom oleji opražíme narezané fazuľky. Pridáme huby, opäť orestujeme a podlejeme 1 lyžicou vody. Osolíme, okoreníme a 10 minút podusíme. Krok 2: Vložíme na kocky nakrájanú papriku a hrášok a ešte 5 min pražíme. Krok 3: Filety osolíme a obalíme v zmesi múky a papriky. Na inej panvici na oleji opekáme z oboch strán. Krok 4: Na taniere dáme zeleninu a navrch uložíme rybu.

Zveřejněno 2. 3. 2021

Poznámka autorky tejaja

Namiesto sumčeka môžeme samozrejme použiť filety z akejkoľvek inej ryby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumeček africký na zelenině s houbami shimeji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BwoJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumeček africký na zelenině s houbami shimeji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BwoJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sumeček africký, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, hrášek, houby, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu