Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový rendlík s kadeřávkem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 658 kJ /
1 113 kcal
Bílkoviny111,84 g
Tuky16,65 g
Vláknina27,94 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 402 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy117,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém oleji, přihodíme maso nakrájené na nudličky, orestujeme, osolíme, opepříme a lehce podlijeme vodou.
Necháme dusit, občas promícháme a podle potřeby podlijeme. Krok 2: Když je maso skoro měkké, přidáme oloupané na čtvrtky nakrájené brambory.
Očištěný kadeřávek zbavíme košťálu, nakrájíme na menší kousky a přidáme do rendlíku asi 5 minut po bramborách.
Přidáme i rozetřené stroužky česneku a dále dusíme, až jsou maso i brambory měkké a tekutina je skoro vydušená. Pak dochutíme majoránkou, promícháme a vypneme. Krok 3: V malém kastrůlku si ohřejeme lžíci oleje a přimícháme asi 2 lžičky papriky. Paprikovým olejem pokapeme hotové jídlo.
Porce na talíři doplníme lžící zakysané smetany.

Zveřejněno 12. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový rendlík s kadeřávkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pJg1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový rendlík s kadeřávkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pJg1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové, kadeřávek, brambory, cibule, česnek, sůl, pepř, paprika, majoránka, olej řepkový, smetana zakysaná

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu