Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová paštika à la Leoš

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

_LeOs_

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 698 kJ /
1 840 kcal
Bílkoviny302,22 g
Tuky43,42 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 3,28 g
Sodík 1,25 g
Sůl3,50 g
Sacharidy57,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso a játra pokrájíme na kostky a orestujeme na cibulce a česneku (česnek přidáme až na konci, aby nezhořkl). Pak dusíme do úplného změknutí. Krok 2: Přidáme smetanu a všechno koření dle chuti a opět dusíme do zredukování šťávy.
Tyčovým mixérem rozmixujeme do hladka (můžeme i poté propasírovat přes sítko). Krok 3: Zamícháme posekané mandle dle chuti, které jsme předtím namočili, aby změkly. Krok 4: Plníme do sklenic, navrch dáme trochu rozpuštěného másla.

Zveřejněno 14. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrová paštika à la Leoš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MLQQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrová paštika à la Leoš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MLQQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Není játro jako játro, že;-)
Osobně bych preferoval drůbeží játra:yes:
Opravdu dusíte maso (vhodný by byl asi bůček) od počátku s játry dohromady?
***
No a pro ty, kteří nemají praktickou zkušenost s cuminem, zkuste dávkování věnovat minimálně stejnou pozornost jako vláda věnuje dostavbě Temelína :-D

Suroviny:
játra, maso vepřové, cibule, česnek, smetana, sůl, pepř, římský kmín mletý, kardamom, máslo, mandle

Přidat fotografie receptu