Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové roládky se švestkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 419 kJ /
578 kcal
Bílkoviny27,37 g
Tuky28,83 g
Vláknina8,46 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 611 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy33,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, osolíme a opepříme, poklademe plátky slaniny a Čedaru, pevně stočíme a spíchneme párátky. Roládky obalíme v hladké mouce.
V kastrole rozpustíme na kostičky nakrájený špek, přidáme cibuli a osmažíme dotmava. Krok 2: Přidáme roládky, opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem a podusíme doměkka. Maso vyjmeme a přikryjeme alobalem.
Do výpeku nalijeme víno, přidáme jalovec, tymián a povidla. Důkladně rozmícháme a zredukujeme. Propasírujeme, podle potřeby dochutíme. Krok 3: Maso vyndáme z alobalu, šťávu z masa vlijeme do omáčky a roládky nakrájíme. Podáváme s bramborami nebo rýží.

Zveřejněno 16. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové roládky se švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nEr4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové roládky se švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nEr4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pečeně vepřová, slanina anglická, sýr chedar, sůl, pepř, mouka hladká, jalovec, špek, cibule, povidla švestková, tymián čerstvý, víno červené, vývar hovězí

Přidat fotografie receptu